בכל יום שישי השף משה אזולאי ישתף אותנו במתכון מיוחד ממטבחו הפרטי – שווה לעקוב!

השף משה אזולאי

והשבוע: ראגו בולונז- קדירת עגבניות וירקות שורש עם בשר שנמס בפה

חומרים:

חצי קילו בשר טחון
1 בצל לבן בינוני
4 גבעולי סלרי
2 גזרים
5 שיני שום
כף רסק עגבניות
2 פחיות עגבניות מרוסקות (עדיף איטלקי)
חצי כוס יין אדום
מלח, פלפל, פפריקה

 

אופן הכנה:

בסלייסר או עם סכין, קוצצים כל ירק בנפרד כמה שיותר דק.
בסיר מטגנים במעט שמן זית את הבצל עד דקיםות, מוסיפים את הגזר ומטגנים לריכוך, מוסיפים את הסלרי והשום ומטגנים עוד 3 דקות,
מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שכולו משנה את צבעו לאפור חום, מוסיפים את היין ומאדים עד שכל הנוזל מתאדה, כ8 דקות, מוסיפים את הרסק עגבניות ומעט סוכר מערבבים ומוסיפים את העגבניות והתבלינים,
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים מערבבים מידי פעם, מתקנים טעמים ומוכן,
מבשלים פסטה יבשה לפי הוראות יצרן, מערבבים עם הרוטב.

בתאבון!!

השאר תגובה

דילוג לתוכן