בכל יום שישי השף משה אזולאי ישתף אותנו במתכון מיוחד ממטבחו הפרטי – שווה לעקוב!

השף משה אזולאי

והשבוע: השף משה אזולאי מארח את העיתונאית קרן אור אזולאי למתכון פרטי ממטבחה – זיתים מבושלים

חומרים:

חצי ק"ג זיתים גדולים מבוקעים (אפשר גם סורי מבוקע או במשקל)
3 שיני שום פרוסות

שתי פרוסות לימון כבוש (עדיף ביתי)

שתי כפות שמן

חצי כף מלח

כף כורכום

חצי כף פלפל שחור

אופן הכנה:

בסיר קטן מרתיחים את הזיתים עם כף כורכום, לאחר שהמים רותחים מסננים את הזיתים במסננת, ושוב חוזרים על הפעולה 3 פעמים, עד שהחמיצות של הזיתים נעלמת. בפעם הרביעית ממלאים את הסיר כמעט עד גובה הזיתים, מוסיפים שמן, לימון, שום, מלח ופלפל מביאים לרתיחה באש גבוהה, עד שהמים כמעט מסתיימים. מכבים את הגז ומגישים. 

בתאבון!!

בא לכם שהשף משה אזולאי יבשל אצלכם באירוע?

להזמנות חייגו 053-7607612

השאר תגובה

דילוג לתוכן