בכל יום שישי השף משה אזולאי ישתף אותנו במתכון מיוחד ממטבחו הפרטי – שווה לעקוב!

השף משה אזולאי

והשבוע: קוביות ברמונדי ישראלי מתובל מהים לצלחת

חומרים:

דג ברמונדי (או כל דג לבן אחר) מפולט ללא עצמות ללא עור חתוך לקוביות קצת גדולות.
1 בצל לבן בינוני פרוס
8-10 עגבניות שרי חצויות
מלח, פלפל שמן זית
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
רבע צרור כוסברה קצוצה
*מי שאוהב חריף אפשר רבע כפית פלפל צילי

 

אופן הכנה:

במחבת רחבה על אש גבוהה מטגנים את הבצל בשמן זית להזהבה,
מוסיפים את העגבניות ומנמיכים את האש, ובוחשים
כשהעגבניות יתחילו להתרכך מוסיפים את התבלינים (מלח פלפל כורכום פפריקה) ולאחר מכן את הדג, ממשיכים בבחישה על מנת לבשל את הדג 10 דק, מוסיפים את הכוסברה ובתיאבון.
ניתן להוסיף מעל פסטה או אורז,
או סתם לנשנש עם טחינה.

בתאבון!!

השאר תגובה

דילוג לתוכן